Sloop van gebouwen

Onze medewerkers zijn echte sloopspecialisten. Van asbestsanering tot en met totaal sloop. Dat doen wij met modern materieel dat voldoet aan de huidige en vaak al toekomstige milieunormen. Bovendien zetten wij de locatie af met bouwhekken, stellen wij het terrein veilig en verzorgen we de communicatie met omwonenden. Op deze manier verloopt de sloop geheel volgens het boekje en is er zo weinig mogelijk overlast voor ‘de buren’.

Slopen is demonteren

Wij hebben 2.000 woningen gesloopt in Delfzijl maar slopen met net zoveel inzet een school of een enkele boerderij of schuur. Van klein tot groot, van eenvoudig tot zeer gecompliceerd... Wij doen het graag, snel en efficiënt.

Slopen is bij ons meer demonteren en dat heeft een aantal voordelen. Alle vrijgekomen afvalstoffen uit de sloop sorteren wij en voeren wij af naar erkende recyclingbedrijven. Daarvoor hebben we eigen vrachtwagens en een eigen containersysteem.

Slopen; een compleet product

Bij slopen kunnen we alles voor onze opdrachtgevers doen. Van de vergunningaanvraag tot en met het verwijderen van de fundering en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan communicatie met de buren en buurtbewoners en het weer egaliseren van de grond.

Neem contact op!

Het eigen materieel kunnen wij op elk sloopproject inzetten. Alles is samengesteld vanuit onze jarenlange ervaring. Voor elk werk hebben wij de passende apparatuur en dat vindt u terug in onze efficiënte werkwijze.

Zoekt u een echte specialist in slopen?
Neem dan beslist contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Contactformulier