Asbestverwijdering

Wij zijn u als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf graag van dienst met onze asbestverwijderings-ervaring. Wij voeren zowel buitensaneringen als binnensaneringen uit en zijn daarbij uitgebreid inzetbaar. Wij regelen vergunningsaanvragen en beantwoorden graag vragen die samenhangen met het verwijderen van asbest. Desgewenst voeren wij het hele asbestverwijderingsproces uit van A tot Z.

Net als bij het slopen, hebben wij bij het verwijderen van asbest alle kennis en alle benodigde apparatuur in eigen huis. Dat zorgt ook hier voor een flexibele inzet van mensen en materieel. En omdat wij niet van anderen afhankelijk zijn, zijn wij goed op elkaar ingespeeld en wordt de ervaring van onze mensen doelmatig ingezet. Wij leveren maatwerk, Oók als het gaat om asbestverwijdering.

Asbest saneren in bewoonde woningen

Een specialiteit van ons is het verwijderen van asbest uit woningen die daarbij grotendeels bewoond kunnen blijven. Dit vergt veel ervaring en die hebben wij in huis. De communicatie met de bewoners is hier heel belangrijk en ook die nemen wij op ons. Bewoners weten dan exact wat er staat te gebeuren, welke ruimtes wij gaan behandelen, hoe lang dat duurt en wanneer deze ruimtes weer veilig gebruikt kunnen worden. 

Slopen na asbestverwijdering

In 80% van de te slopen gebouwen in Nederland zit asbest verwerkt. Dan is het een groot voordeel dat u bij één bedrijf terecht kunt voor de asbestsanering én de sloop. Dit totaalpakket leveren wij vakkundig, gecertificeerd en met veel plezier. Neem contact met ons op voor meer informatie!Contactformulier