Bestrating

Een ander specialisme van Rozeboom uit Appingedam is het leveren en leggen van straatwerk. Onze ervaren medewerkers zijn echte ouderwetse stratenmakers. Met de modernste hulpmiddelen leggen zij elke gewenste bestrating. In klinkers, met leisteen of gecombineerd met grind, voorzien van putten, goten, straatkolken... Alles is mogelijk. 

Bestrating en nog veel meer

Ook voor het aanleggen van vijvers en het vervangen van asfalt door straatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen bestaand straatwerk eruit halen, reinigen en weer netjes vlak terugleggen. We leggen tuinen aan, vernieuwen een oprit en bestraten hele woonwijken... Echt alles is mogelijk en daar hebben we ervaring in.

Bestrating zelf aanleggen?

En doet u het liever zelf? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren bestrating, sierbestrating, siertegels, oud gebakken bestrating, nieuw gebakken bestrating... Wát u ook zoekt, wij kunnen het u leveren. Inclusief tips en goede raad om de bestrating zo goed mogelijk zelf te kunnen leggen. Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Werken in heel Groningen

Wij werken en leveren in heel de provincie Groningen. Dankzij onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk en bestrating kunt u ook bij ons terecht voor het (opnieuw) inrichten van tuin of park. Inclusief afwatering en riolering. 

Vraag ons offerte of neem contact op voor meer informatie. 

Contactformulier